EFTERÅRSMENUER
EFTERÅRSTAPAS
Sommeren går på hæld og vi har sammensat en menu inspireret af efterår. Det gør det nemt at være vært om man er mange eller kun få cou
Vi anretter på fade hvis man er min 3-4 cou hvis ikke andet ønskes
Bestil gerne senest 2 - 3 dage før
Pris pr couvert kr. 208,-
Min. 2 couverter
Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette og citronperler
Pankostegte kæmperejer med chilimayo og krølsalat
Rosastegt kalvefilet med bearnaisecreme,
karameliseret løg og rodfrugtchips
Bresaola med trøffelmayo, syltede svampe og ristede hasselnødder
Pulled pork sliders med cremet spidskål og barbecuesauce
Gl knas og kornblomst skimmelost med syltede abrikoser og valnødder
Lun Æblecrumble, med vaniljecreme (varm selv).
Brød, smør

EFTERÅRSBUFFET
Perfekt til små eller store fester. Sammensat efter årstidens sæsonvarer.
Alt det kolde er flot anrettet på fade eller skåle og lige til at servere.
Det varme kommer i termokasser og skal tages op og anrettes lige før servering. Kødet er skåret
Menuen kan fåes fra 8/9 - 16/11
Pris pr couvert kr. 258,-
Min. 8 couverter
Pris pr couvert, incl dessert kr. 298,-
Min. 8 couverter
FORRET
Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette
Bresaola med trøffelmayo,syltede svampe,ristede hasselnødder.
HOVEDRETSBUFFET
Ølbraiseret Kalvebryst med timianglace
Svinemørbrad i svampe/pebersauce
Stegte Asparges kartofler
Salat med bagte rodfrugter, perlebyg, ristede mandler, fetaost og tahindressing
Rød spidskålsalat med romanescokål, æbler, brombær og vinegrette
DESSERT
Vælg mellem:
Bailey/hasselnøddeis med browniebund, hindbærcoulis
Lun Æblecrumble (varm selv) med Vaniljeis