Buffet
Carvery Buffet
Vælg 3 stegeretter og 4 slags tilbehør
Kr. 185,- eller Kr. 275,- inklusiv forret og dessert
(Min. 15 couverter) buffetten er inklusiv dressing og flutes
Glaseret skinkesteg
Rosastegt kalveculotte
Græske frikadeller
BBQ stegte revelsben
Helstegt oksefilet
Mørbradbøf i svampesauce
Skinkesteg stegt med citron & peber
Provencestegt lammekølle
Marineret svinekam
Farseret kalkunbryst
Oksekød i rødvin
BBQ stegte grillkøller (svinekød)
Sesamstegt kyllingebryst
Langtidsstegt kalvebryst med kalveglace
Ølbraiserede svinekæber
Kyllingebryst eller svinemørbrad
i flødepigmentsauce
Italiensk lasagne
Tilbehør
Flødekartofler
Provencekrydrede kartofler
Bagt kartoffel med kryddersmør
Salt bagte vildmosekartofler
Spidskålssalat med æbler i vinegrette
Årstidens mixed salat
Kartoffelsalat
Sesamkartofler
Pommes hasselback
Tomatiserede flødekartofler
Pommes Rösti
Couscous salat
Honningbagte rodfrugter
Tomatsalat
Pastasalat
Coleslawsalat
Tzatziki
Bønnesalat med fetaost-tomater
Broccolisalat
Marinerede grøntsager
Melonsalat med fetaost
Blomkålscouscous med hasselnødder og æbler
Rødkålssalat med appelsin og nødder
Mormorsalat
Caesarsalat
Kikærtesalat med græsk feta
Mulige tilkøb til Carvery buffet
Forret Kr. 60,-
Kold fiskeanretning med rejer, asparges og dilddressing
Hønsesalat på ananasring med bacon og krølsalat
Lakseroulade med hummerdressing og krølsalat
Serranoskinke med centaloupemelon, mozzarella, frisk pesto, krølsalat, brød og smør
Dessert Kr. 40,-
Isdessert med mango/passion coulis, nougatcrunch, marengs, bagt hvid chokolade.
Frisk frugtsalat med chantillycreme og makroner
Valnøddetærte med cremefraiche og frugtpynt
Pandekager med vaniljeis og jordbærkompot
Dansk frokostbuffet
(Min 12 couverter)
Kr. 185,-
2 slags sild med karrysalat
Rødspættefilet med citron og remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med kartoffelsalat
Mørbrad med champignon ala creme
Jordbærtrifle med crunch
Brød og smør
Festbuffet
(Min 12 couverter)
Kr. 298,- eller Kr. 348,- inklusiv dessert
Ovnbagt torskefilet med spinat og safransauce
Røget dyrekølle med friske asparges og tyttebærskum
Oksemørbrad med stegt timian og hvidløg dertil rødvinsglace
BBQ stegte grillkøler
Pom røsti med duchesse
Små stegte vildmosekartofler
Spidskålsalat med æbler og pinjekerner i persillevinegrette
Sprød grøn salat med cantaloupe
granatæble og græsk feta
Stenovnsbrød, smør
Dessert
Gateau Marcel (kraftig chokoladekage) med hindbærcoulis