Julemenu til den 24/12
Andesteg med kraftig andesauce,hvide kartofler, brunede asparges kartofler,rødkål/svesker,1/2 æble med ribsgele. Ris Ala mande med kirsebærsauce Tilkøb min 4 cou Flæskesteg pr pers 40 kr
Kr. 198,-
Afhentning mellem 10-11 den 24/12.
Vi har også åben den 25/12 & 26/12 fra 11:00 - 13:00 for afhentning af Julemenuer.
Bestillinger under 12 couverter skal maden varmes selv, der medføler en varmevejledning
Juleanretning nr 1
“Den lille lækre”
Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.
Kr. 158,-
Min. 6 couverter
Tilkøb til anretning 1 & 2
Kr. 20,- Røde sild
Kr. 20,- Stegte sild
Kr. 45,- Kold fiskeanretning med rejer og asparges
Kr. 45,- Varmrøget laks med hummerdressing
Kr. 20,- Fad med æg og rejer
Kr. 25,- Lun leverpostej med svampe og bacon
Kr. 50,- Rosastegt andebryst med rødkålssalat
Kr. 30,- Ribbensteg med rødkål
Kr. 18,- Letsaltet flæsk
Kr. 28,- Frikadeller med rødkål
Kr. 25,- Tarteletter
Kr. 48,- Osteanretning med kiks
Juleanretning nr 2
"Den traditionelle"
Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Varmrøget laks med rejer og hummerdressing.
Ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.
Kr. 245,-
Min. 6 couverter
Juletapas
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron.
Gourmet røget laks på vaffel med purløgscreme
Sliders med confiteret and, sprød kålsalat og trøffelmayo
Røget dyrekølle med tyttebærskum
Kartoffelpandekager med håndpillede rejer og dildcreme.
2 slags Thise oste med syltede abrikoser og oliven.
Panna Cotta med passions coulis og nougatknas.
Brød, smør.
Kr. 249,-
Min. 6 couverter