top of page

Julemenu

Juleanretning nr 1
“Den lille lækre”

Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.

Kr. 158,- 

Min. 6 couverter

Tilkøb til anretning 1 & 2​​

Kr. 20,-    Røde sild
Kr. 20,-    Stegte sild
Kr. 45,-    Kold fiskeanretning med rejer og asparges
Kr. 45,-    Varmrøget laks med hummerdressing
Kr. 20,-    Fad med æg og rejer
Kr. 25,-    Lun leverpostej med svampe og bacon
Kr. 50,-    Rosastegt andebryst med rødkålssalat
Kr. 30,-    Ribbensteg med rødkål
Kr. 18,-    Letsaltet flæsk
Kr. 28,-    Frikadeller med rødkål
Kr. 25,-    Tarteletter
Kr. 48,-    Osteanretning med kiks

Juleanretning nr 2
"Den traditionelle"

Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Varmrøget laks med rejer og hummerdressing.
Ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.​

Kr. 245,- 

Min. 6 couverter

Juletapas

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron.

Gourmet røget laks på vaffel med purløgscreme

Sliders med confiteret and, sprød kålsalat og trøffelmayo

Røget dyrekølle med tyttebærskum
Kartoffelpandekager med håndpillede rejer og dildcreme.
2 slags Thise oste med syltede abrikoser og oliven.

Panna Cotta med passions coulis og nougatknas.

Brød, smør.

Kr. 249,- 

Min. 6 couverter

Slettens_Køkken_logo_skilt_(1).png

Tlf: + 45 | 51 68 47 63

Saltumvej 25 9700 Brønderslev

Slettens@mail.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
8:00 - 18:30
8:00 - 18:30
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:30
9:00 - 18:30
9:00 - 13:00
Mandag Onsdag & Torsdag er også åben efter kl 13:00 hvis aftalt
kontrol.jpg.gif
  • Hvid Facebook ikon
oplysninger om allergener kan fås ved at kontakte os på nummeret 51 68 47 63.
bottom of page