Julemenu
Juleanretning nr 1
“Den lille lækre”
Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.
Kr. 165,-
Min. 6 couverter
Tilkøb til anretning 1 & 2
Kr. 20,- Røde sild
Kr. 20,- Stegte sild
Kr. 45,- Kold fiskeanretning med rejer og asparges
Kr. 45,- Varmrøget laks med hummerdressing
Kr. 20,- Fad med æg og rejer
Kr. 25,- Lun leverpostej med svampe og bacon
Kr. 50,- Rosastegt andebryst med rødkålssalat
Kr. 30,- Ribbensteg med rødkål
Kr. 18,- Letsaltet flæsk
Kr. 28,- Frikadeller med rødkål
Kr. 25,- Tarteletter
Kr. 48,- Osteanretning med kiks
Juleanretning nr 2
"Den traditionelle"
Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Varmrøget laks med rejer og hummerdressing.
Ribbensteg med rødkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.
Kr. 258,-
Min. 6 couverter
Juletapas
Kan fåes fra den 12/11 - 28/12
Rødspættefilet med håndpillede rejer og dildcreme.
Gourmet røget laks på kartoffelvaffel med kryddeurter og flødepeberrod.
Sliders med julekrydret pulled pork og rødkåls coleslaw
Røget dyrekølle med tyttebærskum
Rosastegt andebryst med karameliseret løg/æble
2 slags Thise ost med dadler og syltede abrikoser
Nøddekage med orange/chokoladeganache og bær pynt
Brød, smør.
Kr. 248,-
Min. 6 couverter
