Festmenu fra Slettens Køkken
Skal du holde fest? - Lad os stå for maden!
Hos Slettens Køkken er vi klar over, at det kan være noget af en mundfuld at lave en helt festmenu til et stort selskab, uanset om "stort" betyder 10 eller 75 gæster. At holde fest kræver nemlig både tid og overskud til alt fra planlægning, bordplan, indkøb og meget andet. Vi anbefaler derfor, at du bestiller maden hos os, som vi leverer direkte til døren, så du får mere tid til dine gæster og de andre dele af forberedelserne til festen.
Her på siden kan du se vores store udvalg af forskellige retter til forskellige priser, så du nemt kan sammensætte din helt egen festmenu ud fra dine og dine gæsters livretter samt dit budget. Vi har stor erfaring med levering af festmenu til kunder i Brønderslev, Løkken og vores øvrige lokalområde og håber at få chancen som din leverandør.
Sammensæt din egen festmenu
Du kan vælge en fuld festmenu bestående af både forret, hovedret, dessert og natmad eller blot vælge de retter, der passer til dit arrangement. Desuden kan du vælge en af vores to 3-retters festmenuer med en fast kuvertpris, hvor du ligeledes har forskellige valgmuligheder.
Vi har mange forskellige slags retter at vælge mellem, så uanset om du er til den klassiske rejecocktail eller en luksuriøs hummerbisque til forret finder du det på vores menu. Også vores hovedretter, desserter og natmad spænder bredt, så der med garanti er noget til enhver smag.
Alle vores hovedretter leveres med pynt til fadene, så det ikke blot er smagen, men også anretningen, som er i top!
Kontakt Slettens Køkken
Vores festmenuer, både ”à la carte” og festmenu 1 og festmenu 2, skal bestilles til minimum 8 kuverter, og køber du 3 retter og minimum 15 kuverter, får du 10 % på din ordre. Vil du vide mere eller placere en ordre, så kontakt Slettens Køkken i Brønderslev på 51 68 47 63 eller via vores kontaktside.
Vi leverer gratis i Brønderslev by og med et mindre kørselsgebyr uden for byen.
Forretter (min 8 couverter)
1.
Kold fiskeanretning
med torsk, rejer, asparges, dilddressing, pynt, brød og smør.
Kr. 85,-
3.
Varmrøget laks
På sprøde salater med hummerdressing, krebsehaler, friske asparges, brød og smør.
Kr. 85,-
5.
Skaldyrssalat
Med sauterede grøntsager, safrandressing, pynt, brød og smør.
Kr. 89,-
7.
Hummerbisque
Med cognac, Julienneurter, skaldyr, brød og smør.
Kr. 108,-
9.
Hønsesalat
På frisk ananas anrettet på salat, med pynt, bacon og brød og smør.
Kr. 79,-
11.
Røget dyrekølle
Med tyttebærskum, friske asparges, brød, smør.
Kr. 85,-
2.
Røget lakserose
anrettet på krølsalat med flødestuvet spinat, brød og smør.
Kr. 85,-
4.
Klassisk rejecocktail
Med hjertesalat, asparges og hummerdressing, pynt, brød og smør.
Kr. 79,-
6.
Ovngratineret rødtungefilet
Med spinat, safransauce, Julienne urter, brød og smør.
Kr. 98,-
8.
Butterdejs-skal
Med hønsekød i aspargesstuvning og pynt.
Kr. 79,-
10.
Spansk serranoskinke
Med cantaloupemelon, mozzarella, frisk pesto, krølsalat, brød og smør.
Kr. 79,-
Hovedretter (min 8 couverter)
1.
Helstegt svinekam
Med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, ribsgele, chips og flødesauce.
Kr. 119,-
3.
Kalvesteg stegt som vildt
Med pom rissolés, waldorfsalat, bønnesauté, tyttebærsyltetøj og flødesauce
Kr. 138,-
5.
Farseret kalkunbryst
Med sennepestragonsauce, sauterede grøntsager og rosmarinkartofler.
Kr. 138,-
7.
Krondyrfilet
Stegt i fedtnet med vildtglace, selleripure, brombærkompot, sellerichips, timiangulerødder, stegte vildmosekartofler.
Kr. 228,-
9.
Kalvemørbrad
Med souterede grøntsager, pommes anna og portvinsvampesauce.
Kr. 228,-
11.
Farseret unghanebryst
Med estragonsauce, gourmetgrønt og vildmosekartofler.
Kr. 168,-
13.
Langtidsstegt kalvebryst
Med kalveglace, pom risolles, honningbagte rodfrugter, mormorsalat og syltede tyttebær.
Kr. 148,-
15.
Oksefilet
Med bearnaisesauce, hasselbackkartoffel, broccolitærte og langtidsbagte tomater.
Kr. 189,-
17.
Stegt lammeryg
Med rosmarin, pommes anna, lammeglace, grøntsags souffle og langtidsbagte tomater.
Kr. 228,-
2.
Svinekam stegt som vildt
Med waldorfsalat, ribsgele, hvide og brunede kartofler, chips og vildt sauce.
Kr. 119,-
4.
Rosastegt kalvetykstegsfilet
Med olivenstegt kartofler, timiansky og gourmetgrønt.
Kr. 168,-
6.
Grydestegt krondyrkølle
Med waldorfsalat, tyttebær, agurkesalat, chips, hvide og brunede kartofler og vildtsauce.
Kr. 168,-
8.
Oksemørbrad
Stegt med krydderurter, rødvinsglace, gourmetgrønt, bagte skalotteløg og kartoffelsouffle.
Kr. 228,-
10.
Helstegt lammekølle
Med tzatziki, perlecouscous, tomatsalat og hvidløgs brød.
Kr. 168,-
12.
Hamburgerryg
Med hvid sauce, 3 slags grønt og børstede kartofler.
Kr. 128,-
14.
Glaseret skinkesteg
Med flødekartofler, pastasalat, mixed salat, dressing og flutes.
Kr. 128,-
16.
Amerikansk cuvettesteg
Med bagt kartoffel, kryddersmør, coleslawsalat, mixed salat og dressing.
Kr. 168,-
Desserter (min 8 couverter)
1.
Citronfromage
med chantillycreme.
Kr. 48,-
3.
Pære Belle Helene
Med vaniljeis og chokoladesauce.
Kr. 52,-
5.
Hvid chokolademousse
På nøddebund, med hindbærcoulis og frugtpynt.
Kr. 68,-
7.
Crepes suzette
2 stk med Grand Marnier, softice, orangesauce og nødder.
Kr. 68,-
9.
Frisk frugtsalat
med chantillycreme
Kr. 52,-
2.
Portions is dessert
med hindbærcoulis, nøddecrunch og chokolade.
Kr. 52,-
4.
Hjemmelavet islagkage
Med 2 slags is, marcipan og jordbærsauce.
Kr. 68,-
6.
Letflydende chokoladekage
Med vaniljeis, mangocoulis og frugtpynt.
Kr. 68,-
8.
Pandekager
2 stk med vaniljeis og jordbærkompot.
Kr. 58,-
10.
Rubinsteinkage
Romfromage på makronbund med vandbakkelser.
Kr. 68,-
Natmad (min 8 couverter)
1.
Gullaschsuppe
Med oksekød, grøntsager, tomat, kommen og brød.
Kr. 45,-
3.
Klar suppe
Med boller, urter og brød.
Kr. 45,-
5.
Små hjemmestegte frikadeller
Med kold kartoffelsalat.
Kr. 45,-
7.
Skipperlabskovs
Med purløg, grovbrød og rødbeder.
Kr. 58,-
9.
Biksemad
med bearnaise og rødbeder.
Kr. 42,-
11.
Til kaffen
Kransekagehorn eller 3 stk. petitfours.
Kr. 28,-
2.
Karrysuppe
Med urter, ris, hønsekød og brød.
Kr. 45,-
4.
Italiensk minestronesuppe
Med brød.
Kr. 45,-
6.
To slags madtærter
Med mixed salat dressing.
Kr. 45,-
8.
Pølsebord
Med diverse pølser, pålæg, leverpostej, grovbrød og smør.
Kr. 68,-
10.
Byg selv bruger
Med salat, tomat, syltede agurker, løg og dressing.
Kr. 52,-
3 - Retters festmenu Nr. 1
Vælg 3 retter pr. couvert
Kr. 250,-
(Min. 8 couverter)
Forret
Kold fiskeanretning
Med rejer, asparges og urtedressing.
Spansk serranoskinke
Med cantaloupemelon, mozzarella, frisk pesto, krølsalat, brød og smør.
Skal
Med høns i aspargessauce og pynt til skaller.
Klassisk rejecocktail
Med hjertesalat, asparges og hummerdressing.
Der sendes, brød og smør med til forret.
Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt
Med pom rissolés, waldorfsalat, bønnesauté, tyttebærsyltetøj og flødesauce.
Farseret kalkunbryst
Med sennepestragonsauce, sauterede grøntsager, og rosmarinkartofler.
Helstegt svinekam
Med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, ribsgele, chips og flødesauce.
Dessert
Pære Belle Helene
Med vaniljeis og chokoladesauce
Hjemmelavet isrand
Med nøddecrunch og hindbærcoulis.
Citronfromage
Med chantillycreme.
Frugtsalat
Med makroncreme.
Amerikansk cuvettesteg
Med bagt kartoffel, kryddersmør, coleslawsalat, mixed salat og dressing.
3 - Retters festmenu Nr. 2
Vælg 3 retter pr. couvert
Kr. 375,-
(Min. 8 couverter)
Forret
Ovngratineret rødtungefilet
Med spinat, safransauce og julienne urter.
Hummerbisque
Med cognac, julienne urter og skaldyr.
Røget dyrekølle
Anrettet på krølsalat med friske asparges, svampecreme og butterdejsfleurons.
Røget lakserose
Anrettet på krølsalat med flødestuvet spinat
Der sendes, brød og smør med til forret.
Hovedret
Oksemørbrad
Stegt med krydderurter, rødvinsglace, gourmetgrønt, bagte skalotteløg og kartoffelsouffle.
Krondyrfilet
Stegt i fedtnet med vildtglace, selleripure, brombærkompot, sellerichips, timiangulerødder og stegte vildmosekartofler.
Kalvemørbrad
Med sauterede grøntsager, pommes anna og portvinsvampesauce.
Dessert
Blondie chokoladekage
Med lakridsis og lemoncurd.
Crepes suzette
2 stk med Grand Marnier, softice, orangesauce og nødder.
Hjemmelavet islagkage
Med 2 slags is, marcipan og jordbærsauce.
Letflydene chokoladekage
Med vaniljeis, mangocoulis og frugtpynt.
Stegt lammeryg
Med rosmarin, pommes anna, lammeglace, grøntsagsouffle og langtidsbagte tomater.