top of page

EFTERÅRSMENUER

Sommeren går på hæld og vi har sammesat en menu inspireret af efterår
Det gør det nemt at være vært om man er mange eller kun få cou
7 små lækre retter. Vi anretter på fade hvis man er min 3-4 cou hvis ikke andet ønskes


Bestil gerne senest 2 - 3 dage før

EFTERÅRSTAPAS

198,- pr couvert, min 2 couverter

Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette
Pankostegte kæmperejer med chilimayo og salat
Rosastegt kalvefilet med bearnaisecreme, karameliseret løg og rodfrugtchips
Bresaola med trøffelmayo, syltede svampe og hasselnød
Pulled pork sliders med cremet spidskål og barbecuesauce
Gl knas og kornblomst skimmelost med syltede abrikoser og valnødder
Æblecrumble med vaniljecreme
Brød, smør

Perfekt til små eller store fester. Sammensat efter årstidens sæsonvarer.
Alt det kolde er flot anrettet på fade eller skåle og lige til at servere.
Det varme kommer i termokasser og skal tages op og anrettes lige før servering. Kødet er skåret
Menuerne kan fåes fra 10/9 - 9/11

 

EFTERÅRSBUFFET

228,- pr couvert, min 8 couverter
268.- incl dessert, min 8 couverter

FORRETTER

Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette og krølsalat
Bagt torsk med sennepscreme, friteret kapers og rødbede

HOVEDRETSBUFFET

Langtidsstegt Kalvebryst med timianglace og honningbagte rodfrugter
Vinbondens svinemørbrad med bacon, perleløg, svampe, vindruer i flødesauce med rosa peberkorn
Ovnstegte asparges kartofler
Årstidens efterårssalat med æbler, brombær, hasselnødder i vinegrette

DESSERT

Vælg mellem:
Æblecrumble med vaniljecreme
Hasselnøddeis med browniebund, hindbærcoulis

Slettens_Køkken_logo_skilt_(1).png

Tlf: + 45 | 51 68 47 63

Saltumvej 25 9700 Brønderslev

Slettens@mail.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
8:00 - 18:30
8:00 - 18:30
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:30
9:00 - 18:30
9:00 - 13:00
Mandag Onsdag & Torsdag er også åben efter kl 13:00 hvis aftalt
kontrol.jpg.gif
  • Hvid Facebook ikon
oplysninger om allergener kan fås ved at kontakte os på nummeret 51 68 47 63.
bottom of page