EFTERÅRSMENUER
Sommeren går på hæld og vi har sammesat en menu inspireret af efterår
Det gør det nemt at være vært om man er mange eller kun få cou
7 små lækre retter. Vi anretter på fade hvis man er min 3-4 cou hvis ikke andet ønskes
Bestil gerne senest 2 - 3 dage før
EFTERÅRSTAPAS
198,- pr couvert, min 2 couverter
Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette
Pankostegte kæmperejer med chilimayo og salat
Rosastegt kalvefilet med bearnaisecreme, karameliseret løg og rodfrugtchips
Bresaola med trøffelmayo, syltede svampe og hasselnød
Pulled pork sliders med cremet spidskål og barbecuesauce
Gl knas og kornblomst skimmelost med syltede abrikoser og valnødder
Æblecrumble med vaniljecreme
Brød, smør

Perfekt til små eller store fester. Sammensat efter årstidens sæsonvarer.
Alt det kolde er flot anrettet på fade eller skåle og lige til at servere.
Det varme kommer i termokasser og skal tages op og anrettes lige før servering. Kødet er skåret
Menuerne kan fåes fra 10/9 - 9/11
EFTERÅRSBUFFET
228,- pr couvert, min 8 couverter
268.- incl dessert, min 8 couverter
FORRETTER
Kartoffelblinis med varmrøget lakserilette og krølsalat
Bagt torsk med sennepscreme, friteret kapers og rødbede
HOVEDRETSBUFFET
Langtidsstegt Kalvebryst med timianglace og honningbagte rodfrugter
Vinbondens svinemørbrad med bacon, perleløg, svampe, vindruer i flødesauce med rosa peberkorn
Ovnstegte asparges kartofler
Årstidens efterårssalat med æbler, brombær, hasselnødder i vinegrette
DESSERT
Vælg mellem:
Æblecrumble med vaniljecreme
Hasselnøddeis med browniebund, hindbærcoulis