Påskemenu 2025
Begge menuer kan bestilles fra den 1/4 - 27/4
Den Traditionelle
Marineret sild med karrysalat.
1/2 æg med dildcreme og rejer.
Rødspættefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks med hummerdressing og asparges.
Tarteletter med høns i cremet aspargessauce.
Ribbensteg med rødkål.
Frikadeller af kalv/flæsk med cremet kartoffelsalat og radiser.
Rabarbertriflè
Brød, smør
Kr. 208,-
Min. 8 couverter
Påsketapas
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Croissant med Varmrøget lakserilette
Rosastegt kalvefilet med bearnaisecreme, syltede løg og rodfrugtchips
Spansk tortilla med urtedressing og spegeskinke
Hjemmerørt hønsesalat med æbler, nye asparges og bacon
2 slags oste med syltede abrikoser og oliven
Rabarbertriflé
Brød, smør
Kr. 198,-
Min. 2 couverter