top of page

Påskemenu
Kan bestilles fra 20/3 - 1/4

Den Traditionelle

Marineret sild med karrysalat.
1/2 æg med dildcreme og rejer.
Rødspættefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks med hummerdressing og asparges.
Tarteletter med høns i cremet aspargessauce.
Ribbensteg med rødkål.
Frikadeller af kalv/flæsk med cremet kartoffelsalat og
radiser.
Bagte rabarber med vaniljecreme, makroner og flødeskum
Brød, smør

Kr. 198,- 

Min 8 Couverter

Påskestapas

Pandestegt rødspættefilet med rejer og dildcreme
Spinatblinis med varmrøget lakserilette
Hjemmerørt hønsesalat med nye asparges,æbler,svampe og bacon.
Brioche sliders med kalvefilet ,syltede pickles og friteret rodfrugter
Serranoskinke med basilikumcreme,bagte tomater,mozzarella
2 slags oste med abrikos/æblekompot og oliven
Bagte rabarber med vaniljecreme, makroner og flødeskum
Brød, smør

Kr. 175,- 

Min 2 Couverter

bottom of page