Påskelækkerier
31/3 - 10/4
Den Traditionelle
Marineret sild med karrysalat.
1/2 æg med dildcreme og rejer.
Rødspættefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks med hummerdressing og asparges.
Tarteletter med høns i cremet aspargessauce.
Ribbensteg med rødkål.
Frikadeller af kalv/flæsk med cremet kartoffelsalat og radiser.
Bagte rabarber med vaniljecreme, makroner og flødeskum
Brød,smør
Kr. 198,-
Min 8 kurverter
Påsketapas
Rødspættefilet med dildcreme og pillerejer
Lakseroulade med hummerdressing og asparges
Hønsesalat med æble og bacon
Rosa stegt Kalveculotte med spidskålssalat og honning/dijon dressing
Tærte med nye asparges, pancetta og tomatconcasse(lunes)
2 slags oste med abrikos/æblekompot og oliven
Rabarbercrumble med chantillycreme
Brød,smør
Kr. 175,-
Min 2 kurverter