top of page

Påskemenu  2025

Begge menuer kan bestilles fra den 1/4 - 27/4

Den Traditionelle

Marineret sild med karrysalat.
1/2 æg med dildcreme og rejer.
Rødspættefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks med hummerdressing og asparges.
Tarteletter med høns i cremet aspargessauce.
Ribbensteg med rødkål.
Frikadeller af kalv/flæsk med cremet kartoffelsalat og radiser.
Rabarbertriflè
Brød, smør

Kr. 208,- 

Min. 8 couverter

Påsketapas

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Croissant med Varmrøget lakserilette
Rosastegt kalvefilet med bearnaisecreme, syltede løg og rodfrugtchips
Spansk tortilla med urtedressing og spegeskinke
Hjemmerørt hønsesalat med æbler, nye asparges og bacon
2 slags oste med syltede abrikoser og oliven
Rabarbertriflé
Brød, smør

Kr. 198,- 

Min. 2 couverter

Slettens_Køkken_logo_skilt_(1).png

Tlf: + 45 | 51 68 47 63

Saltumvej 25 9700 Brønderslev

Slettens@mail.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
8:00 - 18:30
8:00 - 18:30
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:30
9:00 - 18:30
9:00 - 13:00
Mandag Onsdag & Torsdag er også åben efter kl 13:00 hvis aftalt
kontrol.jpg.gif
  • Hvid Facebook ikon
oplysninger om allergener kan fås ved at kontakte os på nummeret 51 68 47 63.
bottom of page