Julemenu 2021

Juleanretning nr 1 "Den lille lækre"

Kr. 129,- (Min. 6 couverter)

Marinerede sild med karrysalat.

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.

Risalamande med kirsebærsauce.

Brød, smør.

Juleanretning nr 2 "Den traditionelle"

Kr. 198,- (Min. 6 couverter)

Marinerede sild med karrysalat.

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Fersk røget laks med røræg.

Ribbensteg med rødkål.

Tarteletter med høns i asparges.

Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.

Risalamande med kirsebærsauce.

Brød, smør.

Tilkøb til anretning 1 & 2

Røde sild

Kr. 15,-

Stegte sild

Kr. 15,-

Mørbradbøf med bløde løg og svampe

Kr. 22,-

Kold fiskeanretning med rejer og asparges

Kr. 35,-

Varmrøget laks med hummerdressing

Kr. 35,-

Lun leverpostej med svampe og bacon

Kr. 20,-

Rosastegt andebryst med rødkålssalat

Kr. 35,-

Ribbensteg med rødkål

Kr. 25,-

Frikadeller med rødkål

Kr. 25,-

Flødekartofler

Kr. 20,-

Tarteletter

Kr. 20,-

Osteanretning med kiks

Kr. 38,-

Juletapas

Kr. 210,- (Min. 6 couverter)

Julesild med cremet dildkartoffel.

Pandesteget rødspættefilet med pillerejer og dildcreme.

Porcheret torsk med sennepsdressing, rødbede og sprød pancetta.

Røget dyrekølle med tyttebærskum.

Plukket And alla waldorfsalat.

2 slags Thise oste med syltede abrikoser og valnødder.

Risalamande med kirsebærsauce.

Brød, smør.