Julemenu
 

Juleanretning nr 1 "Den lille lækre"

Kr. 149,- pr couvert (min 6 couverter)

Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.

Tilkøb til anretning 1 & 2

Kr. 20,-  Røde sild

Kr. 20,-  Stegte sild

Kr. 25,-  Mørbradbøf med bløde løg og svampe

Kr. 40,-  Kold fiskeanretning med rejer og asparges

Kr. 40,-  Varmrøget laks med hummerdressing

Kr. 25,-  Lun leverpostej med svampe og bacon

Kr. 50,-  Rosastegt andebryst med rødkålssalat

Kr. 30,-  Ribbensteg med rødkål

Kr. 28,-  Frikadeller med rødkål

Kr. 22,-  Tarteletter

Kr. 48,-  Osteanretning med kiks

Kr. 15,-  Let saltet flæsk

Juleanretning nr 2 "Den traditionelle"

Kr. 248,- pr couvert  (min 6 couverter)

Marinerede sild med karrysalat.
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Varmrøget laks med rejer og hummerdressing.

Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
Tarteletter med høns i asparges.
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Risalamande med kirsebærsauce.
Brød, smør.

Juletapas

Kr. 248,- pr couvert  (min 6 couverter)

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron.

Lyngrøget gourmetlaks med flødepeberrod.

Kartoffelpandekager med håndpillede rejer og dildcreme.

Rosastegt andebryst med salat af grønkål og granatæble.

Bresaola med trøffelmayo, syltede løg og svampe.

2 slags Thise oste med syltede abrikoser og oliven.

Panna Cotta med passions coulis.

Brød, smør