Julemenu 2023
Vi har åbent alle juledage
Juleanretning nr 1 “Den lille lækre”
Marinerede sild med karrysalat
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, smør
Kr. 149,-
Min 6 kurverter
Juleanretning nr 2 “Den traditionelle”
Marinerede sild med karrysalat
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Varmrøget laks med håndpillede rejer og hummerdressing
Mørbradbøf med bløde løg og svampe
Tarteletter med høns i asparges
Grønlangkål med stegt medister, glaseret juleskinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, smør
Kr. 239,-
Min 6 kurverter
Juletapas
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron
Lyngrøget gourmetlaks med flødepeberrod
Kartoffelpandekager med håndpillede rejer og dildcreme
Rosastegt andebryst med syltede valnødder og salat af grønkål og granatæble
Bresaola med trøffelmayo, syltede løg og svampe
2 slags Thise oste med syltede abrikoser og oliven
Panna Cotta med passions coulis og pyntebær
Brød, smør
Kr. 239,-
Min 6 kurverter
Tilkøb til anretning 1 & 2
Kr. 20,- Røde sild
Kr. 20,- Stegte sild
Kr. 20,- Fad med æg/rejer
Kr. 18,- Letsaltet flæsk
Kr. 45,- Kold fiskeanretning med rejer og asparges
Kr. 45,- Varmrøget laks med hummerdressing
Kr. 25,- Lun leverpostej med svampe og bacon
Kr. 50,- Rosastegt andebryst med rødkålssalat
Kr. 30,- Ribbensteg med rødkål
Kr. 28,- Frikadeller med rødkål
Kr. 25,- Tarteletter
Kr. 48,- Osteanretning med kiks
Julemenu den 24/12
Andesteg med kraftig andesauce, hvide kartofler, brunede asparges kartofler, rødkål/svesker, 1/2 æble med ribsgele.
Ris Ala mande med kirstebærsauce
Pr person Kr. 218,-
Tilkøb min 4 kurverter
Flæskesteg
Pr person Kr. 40,-
Bestil senest den 17/12 og afhenting mellem 10-11.00 den 24/12