Efterårsmenu
 

Efterårsbuffet

Kr. 198,- pr couvert (min 12 couverter)

Bresaola med trøffelmayo og syltede løg,svampe
Kartoffelblinis med lyngrøget laks og dildcreme
Langtidsbraiseret kalvebryst med kraftig glace
Sprødstegt Porchetta (Italiensk Svinekam)
Honning/Timian stegte rodfrugter
Pom Røsti med pom duchesse
Efterårssalat med spidskål, valnødder, brombær, æbler, m.m
Brød, smør

Efterårstapas

Kr. 185,- pr couvert (min 6 couverter)

Lyngrøget gourmetlaks på cremet hvedekernesalat

Kartoffelblinis med håndpillede rejer, dild, friskost

Hereford steak med bearnaisecreme,rodfrugtchips

Svampetærte med pancetta og karamelliseret løg

Kyllingesouffle med oliven/soltørret tomater,sprød serranoskinke

2 stk tapas oste med brombær/æblekompot

Gateau Marcel Chokoladekage med  bærpynt og coulis

Brød, smør