Efterårsmenu 2023
Efterårsbuffet
Bresaola med trøffelmayo og syltede løg,svampe
Kartoffelblinis med lyngrøget laks og dildcreme
Langtidsbraiseret kalvebryst med kraftig glace
Sprødstegt Porchetta (Italiensk Svinekam)
Honning/Timian stegte rodfrugter
Smørstegte vildmosekartofler
Efterårssalat med spidskål, valnødder, brombær, æbler, m.m
Brød, smør
Kr. 198,-
Min 10 kurverter
Efterårstapas
Porcheret torskefilet med sennepscreme, bagt rødbede og bacon
Varmrøget lakserilette med salat vinegrette
Bresaola med trøffelmayo, syltede løg/svampe
Hereford steak med estragoncreme og rodfrugtchips
Svampetærte med pancetta og karameliseret løg
2 slags oste med syltede abrikoser og oliven
Gateau marcel chokoladekage med bærpynt og coulis
Brød, smør
Kr. 185,-
Min 6 kurverter



